Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Multimedia Man

Recursos informàtics i multimèdia

  • 0
    Mecenes

Com cercar fitxers específics amb google (PREMIUM - GRATUÏT)

Com cercar fitxers específics amb google
Per cercar arxius específics amb Google, segueix els següents passos més detallats:

  1. Obre el lloc web de Google al teu navegador preferit.
  2. A la barra de cerca de Google, escriu una paraula clau o una frase relacionada amb l'arxiu que estàs cercant. Per exemple, si estàs cercant un manual d'usuari d'una càmera, escriu "manual d'usuari de càmera" a la barra de cerca.
  3. Després d'escriure la paraula clau o frase, afegeix un espai i escriu "filetype:" seguit del tipus d'arxiu que estàs cercant. Per exemple, si estàs cercant un arxiu PDF, escriu "filetype:pdf" després de la paraula clau o frase. Si estàs cercant un arxiu de Excel, escriu "filetype:xls" i així successivament.
  4. Si vols cercar un arxiu en un lloc web específic, afegeix "site:" abans de la URL del lloc web. Per exemple, si vols cercar un arxiu PDF sobre "exercicis de matemàtiques" al lloc web de la universitat de Barcelona, escriu "exercicis de matemàtiques filetype:pdf site:ub.edu" a la barra de cerca. Tingues en compte que si vols cercar en tots els llocs web que continguin informació sobre "exercicis de matemàtiques", simplement escriu "exercicis de matemàtiques filetype:pdf" sense afegir "site:".
  5. Un cop hagis escrit els teus termes de cerca, fes clic al botó de cerca de Google o prem la tecla Enter.
  6. Google mostrarà els resultats de cerca que coincideixin amb els teus termes de cerca i el tipus d'arxiu específic que estàs cercant. Si vols refinar encara més els resultats, utilitza els filtres de cerca que apareixen sota la barra de cerca per ajustar els teus criteris de cerca.

Amb aquests passos detallats, podràs cercar arxius específics a la web utilitzant la cerca de Google de manera efectiva i ràpida. 
Multimedia Man
10 Maig 2023