Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Multimedia Man

Recursos informàtics i multimèdia

  • 0
    Mecenes

Hola, em dic Sergi

Sergi Alonso, Multimèdia Man. T'ajudaré en tot el que necessitis en l'àmbit de la informàtica, multimèdia, recursos web i noves tecnologies.
Hola, et dono la benvinguda.

Com que no se ben bé què posar de continguts, us posaré uns quants exemples perquè sapigueu de quins temes parlarem. Us enumero uns quants, però de fet, em podeu demanar qualsevol tema relacionat amb la informàtica, multimèdia, webs, 3D, fotogrametria, noves tecnologies, etc.

No faré una llista dels temes què he tocat, perquè seria molt avorrit, però és molt llarga. Així que et deixo un tastet de què podràs trobar aquí:

  1. Quantes vegades has trobat o tens una foto en blanc i negre i la vols passar a color? Doncs aquí tens una web que en pocs segons, et pintarà la teva foto en blanc i negre a color. La pàgina es diu "Colourise" i és gratuïta (https://colourise.sg/)
  2. Vols buscar fotos antigues, documents, llibres, etc.? Hi ha una pàgina què es diu "Europeana" o trobaràs material de tot tipus (https://www.europeana.eu/es)
  3. Necessites recursos web per fer un vídeo, una pàgina web o un tríptic? Aquesta és la teva pàgina, per un preu molt baix, pots accedir a tot tipus de plantilles (https://graphicriver.net)
  4. Coneixes el Youtube del 3D? Es diu Sketchfab i aquí pots accedir a models fets en 3D pels usuaris. Pots veure'ls en detall, amb el mòbil o amb l'ordinador (https://sketchfab.com)
Bé, això és una pinzellada de temes que podràs trobar aquí.

A part, amb la subscripció VIP, podràs contactar amb mi i preguntar-me qualsevol necessitat que tinguis i t'ajudaré en tot el possible. 

Estic aquí per ajudar-te!!